Trappevask for boligforeninger i København

Vil du have rene trapper i din ejendom, så den altid er indbydende for beboere og gæster? Dansk Rengøring & Facility Service tilbyder rengøring, trappevask og andre former for ejendomsservice til virksomheder og andels-, ejer- og lejeboligforeninger i hele København og Nordsjælland - herunder Hellerup, Østerbro, Gentofte, Nørrebro mm.

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester inden for vedligeholdelse af ejendomme og opgange, og hos os kan du altid få en fast aftale på vores services, der er skræddersyet til din boligforening eller virksomheds behov. 3 gode grunde til at vælge os:

  • Du får trapperengøring med fast interval
  • Grundig hovedrengøring af trappeopgange
  • Vi støvsuger trapperne i stedet for at feje dem

Derfor støvsuger vi altid før trappevask

Vores erfaring med støvsugning er, at resultatet af den efterfølgende trappevask er langt bedre bl.a. fordi vi får støvsuget langt flere støvpartikler og mere snavs op, end vi ellers ville med en almindelig fejning. Med en støvsuger kan vi komme helt ind i hjørnerne, så der er helt støvfrit, før vi påbegynder trappevask. Trapperne er således renere, når vi vasker, hvilket giver et langt bedre resultat.

Der bliver ved støvsugning ikke hvirvlet støvpartikler op i luften, som der gør, når man fejer. Vi slipper således for at støvpartikler hænger i luften og falder ned, efter at vi er færdige med at vaske.

Resultatet ved støvsugning er også, at der ikke falder støv alle mulige andre steder (f.eks. balustre, vindueskarme, paneler, lamper etc.), efter vi er færdige.

Sundere arbejdsmiljø og bedre resultater

Vores medarbejdere, samt de der anvender områderne, indånder således ikke en masse støvpartikler, der eller vil kunne hænge i luften i meget lang tid. Det er godt for vores medarbejderes arbejdsmiljø samt beoernes eller medarbejdernes helbred.

Vi bruger rygstøvsugere, som er meget behagelige at arbejde med og ikke belaster kroppen så meget som fejning. Støvsugning er som regel også hurtigere og nemmere end at feje trapperne.

Faste aftaler på trappevask, kontorrengøring m.m.

Med en fast serviceaftale skal du aldrig tage stilling til rengøringen af ejendommen, opgangene eller kontorlokalerne. Vi sørger altid for at lave en skræddersyet aftale, da vi ved, at ikke alle behov er ens.

  • Vi udarbejder en skræddersyet og overskuelig arbejdsplan
  • Udvælger de mest effektive trappevasksystemer tilpasset den enkelte kunde
  • Er i løbende dialog med vores kunder om ændrede behov for serviceaftalen
  • Der er fast personale tilknyttet den enkelte kunde
  • Alt personale taler og skriver dansk og har ren straffeattest

I forbindelse med udarbejdelsen af et tilbud sender vi gerne referencer fra vores nuværende kunder.

Kontakt os og lav en aftale

Hvad koster en trappevask? Har du spørgsmål til vores ydelser, priser eller referencer, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os og få en snak. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi har hørt mere om dine behov for trappevask.

Du kan kontakte os på telefon 42 44 4 467 eller e-mail info@drfs.dk. Derudover kan du altid henvende dig via kontaktformularen i højre side.

Indhent et uforpligtende tilbud på trappevask

Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig inden for tre hverdage med dine ønsker.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mangeårig erfaring inden for facility service

Dansk Rengøring og Facility Service ApS har hjulpet en lang række erhvervsdrivende og virksomheder med ejendomsservice og rengøring i mange år.

Skræddersyede og fleksible arbejdsplaner

Vi udarbejder en skræddersyet, fleksibel og overskuelig arbejdsplan. Vi udvælger desuden de mest effektive rengøringssystemer, tilpasset den enkelte kunde.

Få en fast servicemedarbejder tilknyttet

Der er fast personale tilknytte den enkelte kunde. Alt personale taler og skriver dansk og har ren straffeattest. Vi går meget op i god kundeservice, så kundens behov mødes.

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med facility service?

​Udfyld vores formular og vi kontakter jer inden for tre dage.
​Vi afdækker jeres behov for rengøring og service, og skræddersyer en god pris.

​Om firmaet

Dansk Rengøring og Facility Service ApS tilbyder en unik palette af opgaver inden for rengøring og facility management, og giver altid gerne et uforpligtende tilbud på jeres opgave.

Kontaktoplysninger​

​Dansk Rengøring og Facility Service ApS

Olufsvej 2, 2100 København Ø

Klik her for rutevejledning​

​Telefon: 42 44 44 67

E-mail: info@drfs.dk

CVR.nr.: 35250573

© 2022 Dansk Rengøring og Facility Service ApS