​Ejendomsservice i beboelsesejendomme

​Ønsker du professionel ejendomsservice? Hos Dansk Rengøring og Facility Service ApS har vi specialiseret os i at levere facility management til beboelsesejendomme såsom boligselskaber samt leje-, andels- og ejerboligforeninger. Vi tilbyder vores service i Gentofte, Hellerup, Østerbro og Nørrebro

Skræddersyet og fleksibel ejendomsservice

Vi tilbyder en skræddersyet serviceaftale, og vi laver naturligvis en fleksibel og overskuelig arbejdsplan, som passer præcis til dine ønsker.

Vi kan bl.a. tilbyde:

Vi har mange års erfaring, og du får tilknyttet en fast servicemedarbejder. Alle vores medarbejdere taler og skriver dansk, og de har naturligvis en ren straffeattest.

Kontakt os for få et uforpligtende tilbud

Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud på den ønskede service. Du kan kontakte os på telefon 42 44 44 67, eller du kan skrive til os på e-mail info@drfs.dk.

Indhent et uforpligtende tilbud på rengøring og facility service

Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig inden for tre hverdage med dine ønsker.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mangeårig erfaring inden for facility service

Dansk Rengøring og Facility Service ApS har hjulpet en lang række erhvervsdrivende og virksomheder med ejendomsservice og rengøring i mange år.

Skræddersyede og fleksible arbejdsplaner

Vi udarbejder en skræddersyet, fleksibel og overskuelig arbejdsplan. Vi udvælger desuden de mest effektive rengøringssystemer, tilpasset den enkelte kunde.

Få en fast servicemedarbejder tilknyttet

Der er fast personale tilknytte den enkelte kunde. Alt personale taler og skriver dansk og har ren straffeattest. Vi går meget op i god kundeservice, så kundens behov mødes.

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med facility service?

​Udfyld vores formular og vi kontakter jer inden for tre dage.
​Vi afdækker jeres behov for rengøring og service, og skræddersyer en god pris.

​Om firmaet

Dansk Rengøring og Facility Service ApS tilbyder en unik palette af opgaver inden for rengøring og facility management, og giver altid gerne et uforpligtende tilbud på jeres opgave.

Kontaktoplysninger​

​Dansk Rengøring og Facility Service ApS

Olufsvej 2, 2100 København Ø

Klik her for rutevejledning​

​Telefon: 42 44 44 67

E-mail: info@drfs.dk

CVR.nr.: 35250573

© 2022 Dansk Rengøring og Facility Service ApS